Betöltés...

Fizetési tudnivalók

Fizetni előreutalással vagy FOXPOST/POSTA csomagautomata esetén utánvét.

Utalással fizetni a következő bankszámlaszámra tudsz:

  • Kedvezményezett: Andy Hungaria Kft.
  • Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
  • Számlaszám: 12010628-01652993-00100006

Utánvéttel CSAK személyes átvétel esetén tudsz (kivéve, ha a COSY CAFE Budapestben veszed át a terméket, mert ott csak a már kifizetett termék átvételére van lehetőség!) vagy ha FOXPOST/POSTA csomagautomatába kéred a terméket és az automatánál kártyával fizeted ki.

Személyes átvétel

Át tudod venni a terméket, előre egyeztetett időpontban és helyen, ha felhívsz (+36(70) 513 9622 ) vagy a 6. kerület Szondi u. 11. szám alatt található COSY CAFE Budapest kávézóban a mindenkori nyitvatartási idejükben. FONTOS! Itt csak a már előre kifizetett/átutalt terméket tudod átvenni, nincs lehetőség itt fizetni. Viszont, ha itt szeretnéd átvenni a csomagodat, akkor vendégem vagy egy üdítőre vagy egy kávéra! Csak mond be a jelszót: „Fagyöngy a Cosyban” és a csomagod mellé válasz egy kávét vagy üdítőt!

FOXPOST

Foxpost csomagautomatába: 1100 Ft (utánvétel esetén +300 Ft)

Foxpost-tal lakcímre: 1700 Ft (utánvétel esetén +300 Ft)

A Foxpost a saját Üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem tudok vállalni.

Magyar posta

Posta csomagautomata: 1000 Ft (utánvétel esetén +500 Ft)

Postai levélként (ha a csomagolás mérete engedi): 500 Ft (Ebben az esetben, sajnos nem tudok garanciát vállalni a termék biztonságos megérkezésére, a felelősséget ilyenkor a vevő vállalja.)

A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a sajátüzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem tudok vállalni.