Betöltés...

Gyakran ismétlődő kérdések

Igen. Természetes, minőségi alapanyagokkal dolgozom. Az esetleg szintetikusan előállított köveknél ezt külön jelzem.
Igen. A képen látható terméket küldöm.
A várható szállítási idő 5 munkanap. Ha egyedi méretet szeretnél, akkor az plusz 1-2 napot jelenthet, de ezt jelezni fogom Neked. Abban az esetben, ha külföldről kell megrendelnem az alapanyagot, az minimálisan PLUSZ 14 napot jelent.
Saját készítésű ékszereket árusítok, ezért minden termékemre garanciát vállalok, mely rendeltetésszerű használat mellett érvényes.

AZ ALÁBBI DOLGOKRA ÉRDEMES ODAFIGYELNI A TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN:
MOSOGATÁSKOR, STRANDOLÁSKOR, FÜRDÉS ÉS ZUHANYZÁS IDEJÉRE NEM AJÁNLATOS A VISELÉSÜK, MERT A VÍZBEN ÉS/VAGY A TISZTÍTÓSZEREKBEN FELLELHETŐ KÉMIAI ANYAGOK RONCSOLHATJÁK AZ ÉKSZERT. BŐRREL TÖRTÉNŐ ÉRINTKEZÉSTŐL IS VÁLTOZHAT AZ ÉKSZER SZÍNE, TÓNUSA, EZ TERMÉSZETES JELENSÉG. EGYES ÁSVÁNYFAJTÁK TŰZŐ NAPON VESZÍTHETNEK SZÍNÜKBŐL.

Nem javasoljuk, hogy egész nap viseld az ékszereket. Főleg az ásványból készült ékszereket körültekintően kell viselni. Víz, tartós napsugárzás, hő, gőz egyéb direkt kémhatás ne érje.
A képek nem illusztrációk, a megrendelhető termékekről készültek. Tehát minden esetben a képen látható termék kerül kiszállításra és nem egy ahhoz hasonlító másik termék.
Kérésre, alapanyagtól függően elkészítem a kívánt ékszert egyedi igények alapján is.
Részletes információ a INFORMÁCIÓK menüpont alatt FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS címszó alatt található.
Az ásványok gyógyító hatására tudományos bizonyíték nincs. Természetgyógyászok ajánlása alapján egyre szélesebb körben alkalmaznak egyes kőfajtákat bizonyos betegségek leküzdéséhez, megelőzéséhez. Ezek azonban csak vélt gyógyhatások, melyekre nincs semmilyen garancia.
Jelezz nekem üzenetben, hogy a kiválasztott ékszert más méretben szeretnéd, ha mód van rá megcsinálom a kívánt méretben.
Mindenképpen jelezd felém írásban (e-mail vagy facebook üzenet) és garanciálisan 1x kicseréljük.
Első alkalommal ingyenesen javítom az ékszert, ha rendeltetésszerű használat mellett is esetleg elszakad vagy egyéb hiba történne.
Nincs
IGEN, a 6. kerület Szondi u. 11. szám alatt található COSY CAFE Budapest kávézóban, a nyitva tartás ideje alatt át tudod venni a megrendelt terméket!
Javasoljuk, hogy próbáld meg a nemesacél alapú ékszereimet. Ezek az ékszerek nagy valószínűséggel nem okoznak allergiát, ezeket az alapanyagokat fémérzékeny vásárlóim is hordhatják.
A nemesacél egy ötvözet, ami azt jelenti, hogy több fém megolvasztása után, azok összekeverésével jön létre. Nem korrodálódik, azaz nem színeződik el, se levegővel, se bőrrel, se vízzel érintkezve. Ez az antiallergén tulajdonság szokott a legfontosabb lenni mindenki számára. Nem kopik, nem színeződik el és nem kell tisztítani évente.